måndag 15 september 2008

Börjar riva 15:e maj -07...

...och det kändes så bra. Vi, ähum Magnus skulle göra allt själv, utom rörmakeri och det elektriska, han har aldrig gjort nå´t sånt här förut så på det viset var det lite skrämmande, skulle han fixa det?
Nu fanns det ingen återvändå, alla skåp nertagna...














...och slängda på container. Vi tyckte inte att det var så mycket inredning. Men ändå så fylldes den på ett kick.














Att riva ut allt gick väldigt fort, och Magnus hade goda förhoppningar om att det skulle vara klart innan sommaren var slut. Visst, sa jag med glimten i ögat.
Titta det gick ju hur bra som helst att riva väggen. Visst blev det skillnad? Vilken rymd. Portalen kommer senare att bli fyrkantig.














Allt flyter på jättebra, tills det att vi behöver få dit "våran" rörmokare. I 3 v. fick vi vänta på honom! Fruktansvärt irriterande när man har gjort upp om tid och sen svarar han inte när man ringer. Åh, vad arga vi var. Till slut kom han. Och han gjorde klart sitt på ett ögonblick.














Egentligen så skulle Magnus själv skriva om detta för att det ska bli så rättvist som möjligt. Men jag får dra det i stora drag. Och är det sen nå´n som undrar om något, är det bara att fråga.
En del egna konstruktioner fick göras så inte huset ramla ihop ;-)














Ett element har tagits bort, för vi ville ha en altandörr här istället. Alla fönster byttes ut och flyttades ut en dryg decimeter. Då fick vi djupa fina fönsterbrädor inne.

Nästa gång ska jag berätta om återuppbyggandet och hur det ser ut idag.
Kram på er

1 kommentar:

rosenfröjd sa...

oj sicket jobb, men så blir det ju tokbra i slutändan.

Kram/
¨M¨