onsdag 19 november 2008

Snälla.

Kan inte någon kommentera min sambos bil? Han är ju helt förtvivlad att ingen sagt nå´t om den. Han är ju så stolt över den, och visst är den väl tuff?
Kramar Linda

4 kommentarer:

Dalatorpet sa...

Hoppas det räknas om jag säger att jag tycker det är ett otroligt hantverk! verkligen fin och helt otrolig bra att kunna göra ngt sånt!! Vad duktig du är M

Ingela la la sa...

Nej men, jag skulle kommentera bilen i mitt inlägg men så kom jag inte ihåg om det var en fin bil eller ett fint lok jag hade sett. Så jag struntade i det ifall jag skulle göra bort mig... Hälsa att det var väldigt fint, såg otroligt välgjort ut! Gör han fler?

Kram

Ingela la la sa...

Jag kom att tänka på det där med maten oxå. Gustav var likadan. Ammade ganska mycket på natten, vägrade välling och åt inte med någon speciellt god aptit påp dagen.. Vi Gjorde så att Johan fick ta honom några nätter så han fick inte amma på natten mer. Inte förrän vid fyra fem på morgonen.. Efter det fick han bättre aptit. Jag tror dom blir för mätt, dom behöver ju egentligen inte mat på natten längre... fast det är bekvämt oxå. Det är ju inte alltid man orkar strida med dom.. Det fungerade för oss i varje fall.

Hoppas det löser sig, fast det gör det ju förr eller senare ;)

Vad skulle det kosta med en bil från M då?

Kram

Vero sa...

Den är jättefin.

Bloggen är också trevlig. Hit hittar jag tillbaka.